2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Közlekedésrendészeti helyzetkép
Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. július 8-án három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, melyen felül további négy anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.
Hétfő koradélután Miskolc, Martin kertvárosi kereszteződésében egy 44 éves sajóbábonyi férfi az elsődleges adatok szerint figyelmen kívül hagyva az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát, nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező és egyenesen tovább haladni szándékozó motorkerékpáros részére. Az ütközés következtében a motoros felborult és elesett. Az eséstől megsérült 30 éves helyi férfit további ellátás céljából a mentők kórházba szállították. Az eset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Hétfő késődélután Miskolc lakott területen kívüli útszakaszán, a Lyukóbányai út – Kishajtás dűlő kereszteződésében az elsődleges adatok szerint egy 13 éves gyermek kemping kerékpárjával kanyarodva nem biztosított elsőbbséget egy egyenesen haladó, vele azonos irányban közlekedő személygépkocsinak. Az ütközés következtében megsérült gyermeket további ellátás céljából a mentők kórházba szállították. Az eset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy járműveiket fokozott körültekintéssel vezessék!

 

Szabálysértési őrizetbe vétel, családon belüli erőszak miatti intézkedés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. július 8-án egy fő szabálysértési őrizetbe vételét rendelték el tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás – miatt. Az illetékes Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 72 órán belül állítja bíróság elé az eljárás alá vont személyt.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek