2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Az elhagyott pénz útja

A rendőrök megkeresték az egyik miskolci benzinkúton hagyott pénz jogos tulajdonosát, és visszajuttatták részére az elvesztett összeget.

Az egyik miskolci üzemanyagtöltő állomás munkatársa 2021. április 19-én telefonált a rendőrségre. A férfi jelezte hatóságunk felé, hogy egy vásárlójuk a shopban felejtette húszezer forintját, amit szeretnének részére visszaadni, azonban mindösszesen a gépjárművének a rendszámadataival rendelkeznek.

A kapott információk alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa azonosította a pénz tulajdonosát, aki egy 64 éves sárospataki személy volt.

A férfi egyéb elfoglaltsága miatt egy miskolci hozzátartozója részére 2021. április 22-én adta át az elhagyott pénzt Simkó Imre r. alezredes, a Kommunikációs és Megelőzési Osztály megbízott vezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum