2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Az elhagyott pénz útja

A rendőrök megkeresték az egyik miskolci benzinkúton hagyott pénz jogos tulajdonosát, és visszajuttatták részére az elvesztett összeget.

Az egyik miskolci üzemanyagtöltő állomás munkatársa 2021. április 19-én telefonált a rendőrségre. A férfi jelezte hatóságunk felé, hogy egy vásárlójuk a shopban felejtette húszezer forintját, amit szeretnének részére visszaadni, azonban mindösszesen a gépjárművének a rendszámadataival rendelkeznek.

A kapott információk alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa azonosította a pénz tulajdonosát, aki egy 64 éves sárospataki személy volt.

A férfi egyéb elfoglaltsága miatt egy miskolci hozzátartozója részére 2021. április 22-én adta át az elhagyott pénzt Simkó Imre r. alezredes, a Kommunikációs és Megelőzési Osztály megbízott vezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek