2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Az elhagyott pénz útja

A rendőrök megkeresték az egyik miskolci benzinkúton hagyott pénz jogos tulajdonosát, és visszajuttatták részére az elvesztett összeget.

Az egyik miskolci üzemanyagtöltő állomás munkatársa 2021. április 19-én telefonált a rendőrségre. A férfi jelezte hatóságunk felé, hogy egy vásárlójuk a shopban felejtette húszezer forintját, amit szeretnének részére visszaadni, azonban mindösszesen a gépjárművének a rendszámadataival rendelkeznek.

A kapott információk alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa azonosította a pénz tulajdonosát, aki egy 64 éves sárospataki személy volt.

A férfi egyéb elfoglaltsága miatt egy miskolci hozzátartozója részére 2021. április 22-én adta át az elhagyott pénzt Simkó Imre r. alezredes, a Kommunikációs és Megelőzési Osztály megbízott vezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…