2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Autó gázolta el a kátyú miatt földre került kerékpárost

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Gönc és Göncruszka között. Az elsődleges adatok szerint 2013. július 9-én valamivel este fél hét előtt két kerékpáros haladt egymás mögött a Gönc és Göncruszka közötti útszakaszon. Az elöl hajtó kerékpáros sikeresen kikerült egy úthibát, azonban mögötte érkező társa belehajtott a kátyúba és elesett.

Az úttestre zuhanó 21 éves gönci nőt a mellettük elhaladó személyautó már nem tudta kikerülni és elgázolta a földre került biciklist. Az ütközés során a kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A halálos kimenetelű közlekedési baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek