2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Átadták a felújított KMB-irodát Kesznyétenben

A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az átadott ingatlan.

Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Kecső Imre, Kesznyéten polgármestere 2015. december 7-én modernizált, felújított körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Kesznyétenben.

A rendezvényen a környező települések polgármesterei, helyi lakosok, önkormányzati képviselők és meghívott vendégek mellett megjelent dr. Kalapos István r. ezredes a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője is.

A rendezvényen a körzeti megbízott iroda vezetője Jedlinszki Gábor r. zászlós az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az épületet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum