2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Árokparti rablás

Őrizetben vannak azok a támadók, akik, a megalapozott gyanú szerint Hejőpapiban, egy helyi férfit megtámadtak és erőszakkal elvették készpénzét és mobiltelefonjait.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság F. Antal 20 éves hejőpapi lakossal és 17 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. november 21-én 19 óra körüli időben Hejőpapiban, a Kossuth utcában hátulról megtámadták a hazafelé igyekvő sértettet, majd egyikük erőszakkal elvette az árokba zuhant férfi közel 30 000 forintját és mobiltelefonjait.

A sértett csak másnap tett bejelentést a rendőrségen, majd a nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és fiatalkorú társát.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozásra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek