2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Aprócska vendégsereg Edelényben

Az Edelényi Rendőrkapitányság egy hétköznapjába nyerhettek betekintést táborozó gyerekek.

Az Edelényi Gyermekjóléti Szolgálat felügyelete alatt 2014. július 21-én 8-14 éves hátrányos szociális helyzetű gyerekek 23 fős csoportja tett látogatást a rendőrség edelényi épületébe.

A kis látogatók megnézhették a szolgálati gépjárműveket és megismerkedhettek a rendőrségi védőfelszerelésekkel, kényszerítőeszközökkel, továbbá bepillantást nyerhettek a nyomozók és bűnügyi technikusok munkájába is.

A gyerekek a Közlekedésrendészeti- és Bűnügyi Osztályon tett látogatások után a segélyhívók ismeretét is elsajátították, így aktív magatartásuk miatt kapott ajándékaikat nagy örömmel fogadták.

Az Edelényi Rendőrkapitányság kiemelkedő figyelmet fordít a bűnmegelőzésre és a diákokkal való bizalmi kapcsolat erősítésére egész évben, melynek eredményeképpen a társszervekkel, mint például a helyi Gyermekjóléti Szolgálattal való együttműködése és napi kapcsolata is példaértékű.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek