2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Álrendőrt fogtak az igaziak

Rendőrnek adta ki magát az a férfi, aki megzsarolt egy nőt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították és elfogták a gyanúsítottat.

Zsarolás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2013. november 20-án 11 óra 30 perckor egy férfi magát rendőrnek kiadva pénzt követelt egy nőtől, hogy ne indítson vele szemben eljárást. A sértett átadta kért összeget, majd az álnyomozó távozott a nő kazincbarcikai lakásáról.

 

A bejelentést követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói azonosították és 2014. január 8-án a fővárosban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható dédestapolcsányi, 30 éves Gy. Gábort.

 

A rendőrök a 30 éves férfit gyanúsítotti kihallgatását követően büntetés végrehajtási intézetbe vitték, mivel a férfivel szemben a Miskolci Törvényszék BV Csoportja elfogató parancsot adott ki, egy korábbi ügyében kiszabott pénzbüntetését ugyanis nem fizette be, amit szabadságvesztés-büntetésre elzárásra változtatott a taláros testület.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek