2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Állatkínzás Sajóládon

A Felsőzsolcai Rendőrőrs nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki saját kutyáját méltatlan körülmények között tartotta és bántalmazta.

A Miskolci Rendőrkapitányság állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 25 éves sajóládi férfival szemben. A járőrök 2018. december 16-án délelőtt Sajóládon, a Móra Ferenc utcában egy bántalmazott és láthatóan méltatlan körülmények között tartott kiskutyát találtak. Az eb nyakában egy másfél méter hosszúságú lánc lógott, ami már benőtt a nyakába. A rendőrök egy miskolci állatsegítő alapítvány munkatársainak adták át a kistestű állatot, akik gondoskodtak az egészségügyi ellátásáról és további elhelyezéséről. A rendőrök azonosították a kutya tulajdonosát és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum