2021. 09. 23. csütörtök

Tekla, Líviusz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Adatokat lopott! Ki ismeri fel?

A tiszaújvárosi rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 05050/420/2020. bűnügyi számon személyes adattal visszaélés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ez idáig ismeretlen férfi 2020. május 13-án 9 óra és 9 óra 6 perc között egy tiszaújvárosi óvoda irodájából az ott dolgozók egészségügyi kiskönyveit, valamint számos egészségügyi leletet tulajdonított el.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a képen látható tettes személyazonosságának megállapítása.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személy kilétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum