2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

A tiltás ellenére záróvonalon előzött

Két hónapra eltiltotta a rendőrség a vezetéstől azt a szlovák sofőrt, aki átlépte a záróvonalat és a tiltás ellenére előzött az Encs és Forró közötti forgalmas útszakaszon.

Az Encsi Rendőrkapitányság járőreinek közúti ellenőrzésük során tűnt fel, hogy egy autó egyszerre két közlekedési szabálysértést is elkövetett az Encs és Forró közötti forgalmas útszakaszon. Az autós 2019. február 4-én 10 óra 58 perckor figyelmen kívül hagyta a jól láthatóan felfestett záróvonalat, és a tiltás ellenére megelőzte az előtte haladó járművet. A tetten ért sofőrt előállították az Encsi Rendőrkapitányságra, ahol a férfi beismerte a szabálysértés elkövetését.

A hatóság – még aznap meghozott – elsőfokú határozatában a 34 éves sofőrt két hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

“Azonnali eltiltás” , “Nem tartotta be a követési távolságot, eltiltották a vezetéstől” , Kiemelt szabálysértés – azonnali eljárás ,

“Irányjelző nélkül rendőrautót megelőzni?ˇ” , “Záróvonal”

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum