2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A szóváltás után a kés is előkerült – Rendőrségi hírek Borsodból

A szóváltás után a kés is előkerült – Rendőrségi hírek Borsodból

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. január 10-én történt rendőrségi eseményeiből. Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a 45 éves B. Jánossal szemben. A nyomozás adatai szerint a helyi gyanúsított Ózdon, az Árpád vezér úton 2014. január 10-én 14 óra 15 perckor előzetes szóváltást követően bántalmazott egy helyi férfit, illetve késsel fenyegette. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a verekedőt.Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint a miskolci 35 éves B. Róbert és a 36 éves S. Imre Miskolcon, a Király úton 2014. január 10-én 13 óra 20 perckor előzetes szóváltást követően összeverekedtek. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a verekedőket.

A megye rendőri szervei 2014. január 10-én három férfit vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci, az Encsi és a Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei egy-egy tetten ért tolvajjal szemben alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Kazincbarcikai és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei 2014. január 10-én közúti ellenőrzésen egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…