2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

A rövidebbet húzta a répatolvaj

A lakossággal fenntartott folyamatos kapcsolat eredményeként a rendőrök azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki Miskolcon egy kiskertből sárgarépát lopott el. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vette őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság B. Attila 21 éves helyi lakost. Az eljárás adatai szerint a fiatalember Miskolcon, a Babits Mihály úton 2014. augusztus 12-én 16 óra után egy veteményeskertből felszedett és ellopott egy sor sárgarépát.

Az ügy felderítését segítette, hogy a Vasúti Rendőrs vezetője állandó és közvetlen kapcsolatot tart fent a lakossággal, melynek eredményeként a beszerzett információk alapján a rendőrök 12 órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a terménytolvajt.

A Miskolci Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban 2014. augusztus 14-én bíróság elé állította.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek