2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök őrizetbe vették a valótlanságot bejelentő bódult sofőrt

A rendőrök őrizetbe vették a valótlanságot bejelentő bódult sofőrt

Egy meg nem történt baleset helyszínére mentek az ózdi rendőrök, majd kiderült valójában hol ütközött a drogot fogyasztó férfi.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. június 11-én 20 óra körül, miszerint egy autós nekihajtott egy másiknak Ózdon, a Városháztéri kereszteződésben. A helyszínelő rendőrök azonban nem találták a baleset nyomait, a bejelentő pedig több egymásnak ellentmondó adatot közölt. Később kiderült, hogy az anyagi káros közlekedési baleset az Ív utcában történt, mivel az autót vezető sofőr nekihajtott egy jelzőtáblának.

A rendőrkapitányságra előállított 29 éves, zavartan viselkedő férfival szemben alkalmazott droggyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a sajónémeti férfit valótlan bejelentés miatt szabálysértési őrizetbe vette, illetve járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást is indított vele szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum