2021. 11. 28. vasárnap

Stefánia
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök két járművezetéstől eltiltott sofőrt szűrtek ki a forgalomból

A rendőrök két járművezetéstől eltiltott sofőrt szűrtek ki a forgalomból

Az Edelényi Rendőrkapitányság őrizetbe vette azokat a járművezetőket, akik érvényes vezetői engedély nélkül, valamint az eltiltás hatálya alatt közlekedtek.
A Bódvaszilasi Rendőrőrs járőrei 2020. július 1-jén 17 óra előtt lettek figyelmesek Szín és Szinpetri települések közötti útszakaszon egy bukósisak nélkül közlekedő segéd-motorkerékpárosra. A rendőrök intézkedésük során megállapították, hogy a motort vezető férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és a járművezetéstől korábban a hatóság eltiltotta. A fiatalembert a járőrök később előállították a rendőrkapitányságra, ahol a hatóság elsőfokú határozatában a szabálysértőt 12 hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 170.000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A Edelényi Rendőrkapitányság járőrei 2020. július 2-án 11 óra után Boldva, Mátyás király úton megállítottak egy gépjárművezetőt, aki autójával úgy vett részt a forgalomban, hogy vezetői engedélye nem volt, valamint a járművezetéstől korábban a hatóság eltiltotta. A nőt a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a hatóság elsőfokú határozatában a szabálysértőt 12 hónapra eltiltotta a járművezetéstől, valamint 180.000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A rendőrök mindkét járművezetőt szabálysértési őrizetbe vették.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök másfél hónapos nyomozás után elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy miskolci társasház lépcsőházában kísérelt meg megerőszakolni…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum