2023. 12. 2. szombat

Melinda, Vivien
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök két járművezetéstől eltiltott sofőrt szűrtek ki a forgalomból

A rendőrök két járművezetéstől eltiltott sofőrt szűrtek ki a forgalomból

Az Edelényi Rendőrkapitányság őrizetbe vette azokat a járművezetőket, akik érvényes vezetői engedély nélkül, valamint az eltiltás hatálya alatt közlekedtek.
A Bódvaszilasi Rendőrőrs járőrei 2020. július 1-jén 17 óra előtt lettek figyelmesek Szín és Szinpetri települések közötti útszakaszon egy bukósisak nélkül közlekedő segéd-motorkerékpárosra. A rendőrök intézkedésük során megállapították, hogy a motort vezető férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és a járművezetéstől korábban a hatóság eltiltotta. A fiatalembert a járőrök később előállították a rendőrkapitányságra, ahol a hatóság elsőfokú határozatában a szabálysértőt 12 hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 170.000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A Edelényi Rendőrkapitányság járőrei 2020. július 2-án 11 óra után Boldva, Mátyás király úton megállítottak egy gépjárművezetőt, aki autójával úgy vett részt a forgalomban, hogy vezetői engedélye nem volt, valamint a járművezetéstől korábban a hatóság eltiltotta. A nőt a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a hatóság elsőfokú határozatában a szabálysértőt 12 hónapra eltiltotta a járművezetéstől, valamint 180.000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A rendőrök mindkét járművezetőt szabálysértési őrizetbe vették.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek