2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF

A rendőrök előtt szabálytalankodott

Négy hónapra eltiltotta a vezetéstől és pénzbírsággal sújtotta a hatóság azt a sofőrt, aki autójával több szabályszegést is elkövetett Kistokaj határában.
Gépkocsizó járőrszolgálatot láttak el a Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. január 28-án a reggeli órákban a 3-as számú főúton, a kistokaji elágazásnál.

A rendőrök felfigyeltek egy autósra, aki az útkereszteződésben kezdett előzésbe, majd útját a záróvonallal elzárt kanyarodó sávban folytatta. Az egyenruhások megkülönböztető jelzést használva az autó után indultak, amely újabb kihágást követett el, amikor az előzni tilos jelzőtábla hatálya alatt ismételten veszélyes manőverbe kezdett.

A szabálysértő sofőr igazoltatása során elismerte az általa elkövetett jogsértéseket.

A 31 éves miskolci férfival szemben az elkövetett közlekedési szabályok megsértése miatt a rendőrkapitányság – még aznap meghozott – elsőfokú határozatában a szabálysértőt négy hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 81000 forint pénzbírsággal sújtotta.

A rendőrség ismételten felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során az egyenruhások a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonságának további javítása érdekében.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum