2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

A rendőrök elfogták az üzemanyagtolvajokat

Az Encsi Rendőrkapitányság járőrei előállították azt a két férfit, akik a gyanú szerint az M30-as autópálya-építés Novajidrány, és Szikszó települések közötti szakaszán teherautókból tulajdonítottak el 1500 liter üzemanyagot.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 30 és egy 24 éves férfival szemben. Az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrs járőrei 2020. május 12-én az esti órákban, Ináncs külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, ami az M30-as autópálya útépítési területe felől haladt a 3-as főút irányába. A rendőrök ellenőrizték a járművet, amelynek során az autó a csomagtartójában, valamint a hátsó ülésén gázolajos kannákat, csöveket, tölcsért, kesztyűt, feszítővasat, valamint erővágót találtak.

A járőrök a férfiakat előállították, majd elszámoltatásuk során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy 2020. április 27-e előtt több alkalommal – az autópálya-építés Novajidrány, és Szikszó települések közötti szakaszán a leparkolt teherautókból – eltulajdonítottak összesen 1500 liter üzemanyagot, négy akkumulátort, valamint kéziszerszámokat.

Az Encsi Rendőrkapitányságon a nyomozók a férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek