2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

A rendőrök elfogták az idős nőre támadó férfit

Egy szolgálatban lévő buszsofőr határozott közbelépése hiúsított meg Miskolcon egy rablást. A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a támadót.
Rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 27 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2020. június 5-én 9 óra 30 perc körül Miskolcon, a Fürdő utcában rátámadt egy nőre, akitől a táskáját próbálta megszerezni. A sértett ellenállt az útonállónak, akit végül egy arra szolgálatot teljesítő buszsofőr futamított meg. A helyi járatot vezető férfi megállította a buszt, majd azonnal az idős nő segítségére sietett és elkergette a támadót.

A bűncselekmény 2020. június 11-én jutott a rendőrség tudomására, amelyet követően a nyomozók még aznap azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfivel szemben előterjesztést tett letartóztatásnak ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek