2021. 12. 6. hétfő

Miklós
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

A rendőrök elfogták a kifosztás gyanúsítottját

A járőrök Edelényben a helyszín közelében fogták el azt a gyanúsan viselkedő fiút, aki pár perccel korábban egy alvó ismerősét fosztotta ki.

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 15 éves fiúval szemben. A gyanúsított 2020. május 15-én 18 óra előtt Edelényben, a Borsodi utcában egy földön alvó férfiismerősének a zsebéből eltulajdonította mobiltelefonját, valamint 30 gramm vágott dohányát. A rendőrök a helyszín közelében járőröztek, amelynek során felfigyeltek a gyanúsan viselkedő fiatalra aki, amikor meglátta őket eldobott valamit. A rendőrök ekkor igazoltatták a fiút, majd megtalálták az elhajított tárgyat is, ami egy mobiltelefon volt. A fiú a járőrök kérdéseire először kitérő válaszokat adott, de végül elmondta, hogy az egyik ismerősét kifosztotta.

A nyomozók az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, a sértett számára pedig hiánytalanul visszaadták a mobiltelefonját, valamint a dohányt is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum