2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök egy órán belül elfogták a rablást megkísérlő elkövetőt

A rendőrök egy órán belül elfogták a rablást megkísérlő elkövetőt

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, aki erőszakkal egy házaspár pénzét próbálta meg eltulajdonítani.

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 42 éves szomolyai férfival szemben. A gyanúsított 2021. január 30-án 13 óra előtt vásárlási szándékkal érkezett egy szomolyai kézműves üzletbe. Az elkövető a családi házban működő boltba lépve rövid beszélgetést követően – minden előzmény nélkül – bántalmazni kezdte a tulajdonosokat, és készpénzt követelte tőlük. Mivel a férfi a házaspártól pénzt nem kapott, ezért távozott a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően az adatgyűjtés eredményeként egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek