2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök egy órán belül elfogták a rablást megkísérlő elkövetőt

A rendőrök egy órán belül elfogták a rablást megkísérlő elkövetőt

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, aki erőszakkal egy házaspár pénzét próbálta meg eltulajdonítani.

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 42 éves szomolyai férfival szemben. A gyanúsított 2021. január 30-án 13 óra előtt vásárlási szándékkal érkezett egy szomolyai kézműves üzletbe. Az elkövető a családi házban működő boltba lépve rövid beszélgetést követően – minden előzmény nélkül – bántalmazni kezdte a tulajdonosokat, és készpénzt követelte tőlük. Mivel a férfi a házaspártól pénzt nem kapott, ezért távozott a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően az adatgyűjtés eredményeként egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum