2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

A rendőrök egy napon belül elfogták a betörőket

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói azonosították és elfogták azt a három férfit, akiket három betöréssel, vagy annak kísérletével gyanúsítanak.
A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2020. április 4-én elfogták azt a három férfit, akik hajnalban a gyanú szerint egy alkalommal betörtek, és két alkalommal megkísérelték a betörést Miskolcon egy élelmiszerüzletbe, egy gyógyszertárba, és egy dohányboltba. A 45 éves olaszliszkai, illetve társai a 27 valamint a 19 éves hernádnémeti lakosok készpénzt, és különböző édességeket tulajdonítottak el a betörések során.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a férfiakat lopás vétség meglapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum