2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

A rendőrök az elkövetők házáig követték a nyomokat a hóban

Egy szendrőládi élelmiszerboltba tört be három férfi, akik a riasztóberendezés jelzését követően elmenekültek a helyszínről.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság három szendrőládi férfival szemben. Az elkövetők 2020. január 13-án éjszaka egy szendrői élelmiszerbolt bejáratát befeszítették, melyek során időközben megszólalt az üzlet riasztóberendezése, ezért elmenekültek a helyszínről.

A riasztást követően a közelben járőröző egyenruhások a frissen leesett hóban lábnyomokat fedeztek fel a bolt mellett. Ezt követve a rendőrök eljutottak egy helyi ingatlanhoz, ahol elfogták a gyanúsítottakat, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A férfiak a nyomozók kérdésére elmondták, hogy lopni akartak az élelmiszerboltból, de megszólalt a riasztó.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek