2024. 05. 17. péntek

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 450 HUF
Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautót

A rendőr sosem pihen – pihentető elfogás

A rendőr sosem pihen – pihentető elfogásPihenő idejét akarta megkezdeni két körzeti megbízott, amikor Tiszaújvárosban két fiatal viselkedése felkeltette a gyanújukat. S mint kiderült nem véletlenül néztek a két körömi fiatalkorú körmére.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást két körömi fiatalkorúval szemben. A megalapozott gyanú szerint ugyanis a fiatalok tiszaújvárosi ingatlanokból számítógépet és kerékpárt loptak március 17-én a késő esti órákban.

Elfogásukhoz úgymond az elkövetők is aktívan hozzájárultak, mivel roppant gyanúsan kezdtek viselkedni, amikor messziről meglátták a rendőröket. A kesznyéteni, és körömi körzeti megbízottak éppen pihenőidejüket akarták megkezdeni, amikor feltűnt nekik a két idegesen viselkedő fiatal. Gyanújuk szinte azonnal beigazolódott, mivel a fiúk elszámoltatásuk során elismerték, hogy a náluk lévő eszközöket ellopták.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az ügyet gyorsított eljárás keretében a gyanúsítottak bíróság elé állításával tervezi befejezni.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek