2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

A rendíthetetlen „Bükk”

Bükkfát fogadtak örökbe a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban.

Az örökbefogadó ceremónia 2017. május 10-én volt (a Madarak és Fák Napján) a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban. A eseményen tiszteletét tette Molnár Attila, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark vezetője, Duber Imre r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Szolgálat és Közterületi Támogató Osztály vezetője, dr. Bogyay Ferenc r. ezredes a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője és az örökbefogadók, a Bükk Közterületi Támogató Alosztály munkatársai.

A facsemete elültetésével és örökbefogadásával az alosztály munkatársai azt szeretnék szimbolizálni, hogy minden és mindenki fontos. S ahogy a fa gyökerei – a földbe kapaszkodva – támasztják a törzsét, az alosztály munkatársai úgy biztosítják szinte láthatatlanul erős talajként mindannyiunk biztonságát. A közbiztonság közös érdekünk, ahogy közös felelősségünk a környezetünk megóvása is. A Bükk Közterületi Támogató Alosztály munkatársai örökbefogadott „névadójukkal” jelzik, hogy továbbra is biztos talapzatai lesznek biztonságunknak.

Az eseményen résztvevő kisiskolások közös fényképeket és selfie-t készíthettek az alosztály munkatársaival.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …