2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF

A miskolci rendőrök őrizetbe vettek egy 16 éves lányt

A megalapozott gyanú szerint erőszakkal és fenyegetéssel akarta elvenni egy 10 éves kislány mobiltelefonját egy lépcsőházi liftben.

A megalapozott gyanú szerint a kamasz lány 2020. szeptember 22-én 16 óra után az utcán követni kezdett egy 10 éves kislányt, akivel először az egyik társasházba, majd az ott üzemelő liftbe lépett be együtt.  A liftben megpróbálta erőszakkal elvenni a gyermek mobiltelefonját,  majd életveszélyesen megfenyegette. A készüléket a sértett dulakodás közben elejtette, és – mivel a felvonó még nem indult el – gyorsan felkapta, és kiszállt. Ezt követően felszaladt a lépcsőházban, és elmondta szüleinek a vele történteket. A kislány nevelőapja az utcán utolérte, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a támadót.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett –  indított eljárást a 16 éves helyi tinédzserrel szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum