2023. 10. 2. hétfő

Petra
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF

A Mária Rádió Közleménye

A Mária Rádió Közhasznú Egyesület Elnöksége és a rádió munkatársai szomorúan vettek tudomást arról a rendőrségi eljárásról, mely a rádió egyik önkéntese ellen indult vidéken. A Mária Rádióhoz eddig eljutott információk alapján a 22 éves fiatalember kiskorúakat zaklatott szexuálisan, s úgy vette fel velük a kapcsolatot, hogy interjút kért tőlük a rádió számára. A rendőrségi eljárás kezdetekor az illető már nem volt tagja a vidéki stúdió önkéntes csapatának, mert – más okok miatt – a helyi önkéntes koordinátor korábban már eltanácsolta.

A Mária Rádió Közhasznú Egyesület Elnöksége köszönetet mond mindazoknak, akik észlelték a fiatalember elítélendő cselekedeteit és bejelentették azokat a rendőrségen. A kiskorúak szexuális zaklatása égbe kiáltó bűn: súlyosan sérti a másik ember tisztelethez, szabadsághoz, testi és erkölcsi épséghez való jogát.

Amennyiben a sértett fiatalkorúak, azok hozzátartozói, vagy maga a bűncselekményt elkövető fiatalember elfogadja mentálhigiénés szakember, pszichológus vagy lelkipásztor segítségét, a Mária Rádió ezt felajánlja számukra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Madárlátta maláta
Egy sör nem sör, tartja a mondás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén nyertes licitáló akár többet is főzhet. A meghirdetett gyártó…

További cikkek