2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
A látnok látta, hogy hol a pénz!

A látnok látta, hogy hol a pénz!

A látnok látta, hogy hol a pénz!A szeánsz előtt, közben és utána is pénzt kért a sértettől az állátnok, aki magának meg tudta jósolni, hogy könnyen juthat az ékszerekhez és a forintokhoz.

A Miskolci Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett csalás miatt folytat eljárást egy külföldi nővel szemben. A nyomozás adatai szerint egy miskolci nő egy magát Máriának nevező nőtől ígéretet kapott a közel múltban, hogy részére szeánszot tart, illetve kártyából jósol. A látnok első körben 18 000 forintos előleget kért, majd újabb összeget utaltatott át, de már 500 forinttal többet.

A pár nappal később megtartott jövőbe látáson a miskolci nő 25 000 forintot és majd 200 000 forint értékű arany ékszert adott át a látnoknak. A szeánsz után két nappal újabb pénzösszegeket utalt át a sértett megtévesztőjének. Később a nő megpróbálta visszaszerezni értékeit, de a látnok átokkal fenyegetőzött, ami kihat az egész családjára.

Mondjátok meg Máriának, keresik!
A miskolci nő ezek után tett bejelentést a rendőrségen. A nyomozóknak aprólékos munkával sikerült beazonosítaniuk az állátnokot. A külföldi állampolgárságú nő felkutatása jelenleg is folyamatban van, vele szemben körözést adott ki a Miskolci Rendőrkapitányság.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…