2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

A „kerékpár-specialista”

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a körömi fiatalkorút, aki az elmúlt két hétben négy kerékpárt lopott el és egy lakásba tört be. Az elkötött biciklik közül a tiszaújvárosi rendőrök kettőt már visszaszolgáltattak jogos tulajdonosaiknak.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A rendőrségre 2015. február 6-án 14 óra 56 perckor érkezett bejelentés, hogy egy körömi családi ház ajtaját ismeretlen személy kifeszítette és onnan dohányárut, illetve ruhaneműt tulajdonított el.

A helyi körzeti megbízott a nyomozás során – a térfigyelő kamera által készített felvételek alapján – azonosította és 2015. február 10-én elfogta, majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi, 14 éves fiút.

A gyanúsított kihallgatása során beismerte tettét, illetve elmondta, hogy ezen cselekményén túlmenően az elmúlt két hétben – többek között elfogása napján is – összesen négy kerékpárt tulajdonított el a faluból, illetve a szomszédos Girincs és Kesznyéten településekről.

A kétkerekűeket értékesítette, amelyekből a rendőrök hármat már lefoglaltak és kettőt visszaadtak jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek