2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A járőrök a helyszín közelében elfogták a motorkerékpár-lopás feltételezett elkövetőjét

A járőrök a helyszín közelében elfogták a motorkerékpár-lopás feltételezett elkövetőjét

Az eltulajdonított robogót a kazincbarcikai rendőrök a bűncselekmény elkövetésének napján visszaadták a tulajdonosának.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy sajószentpéteri férfival szemben. Az eljárás adatai szerint a gyanúsított 2020. augusztus 21-én 3 óra után, Sajószentpéteren a Rózsa utcában egy társasház mellett parkoló, lezáratlan állapotú robogót tulajdonított el.

A járőrök észlelték, hogy egy motorkerékpárt toló férfi – amikor meglátta a rendőrautót – a kétkerekűt elengedte, és megpróbált elmenekülni. A rendőrök a fiatalembert a helyszín közelében elfogták, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a közel kétszázezer forint értékű segéd-motorkerékpárt sértetlen állapotában visszaadták a jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…