2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A gyalogost ütött el az ismeretlen autós Sárospatakon – Rendőrségi felhívás!

A gyalogost ütött el az ismeretlen autós Sárospatakon – Rendőrségi felhívás!

 

A Sárospataki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közlekedési baleset okozása ügyében.

Az eljárás adatai alapján 2012. november 20-án 12 óra 20 perckor ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, fekete, vagy sötétkék színű Suzuki Swift Sedan típusú személygépkocsival közlekedett Sárospatak Rákóczi úton Bodrogolaszi irányába. A várkert kerítése előtti kijelölt gyalogos-átkelőhelyet úgy közelítette meg, hogy a neki jobbról balra áthaladó 15 éves lány részére az elsőbbséget nem adta meg, aminek következtében a gépkocsija jobb elejével a gyalogos bal lábának érintőlegesen nekiütközött.  A lány az egyensúlyát elveszítve az úttest aszfaltjára esett. A baleset bekövetkezése után az ismeretlen elkövető megállás nélkül elhajtott és a tőle elvárható segítséget egyáltalán nem adta meg a gyalogos részére.

A sérült személyen egy arra közlekedő szintén ismeretlen nő segített. A gyalogos ezután sérülésre nem panaszkodott, és lakására távozott. Ott azonban rosszul lett, ezért őt mentőautóval a Sátoraljaújhely Kórházba szállították. A baleset következtében a gyalogos 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. Az okozó gépkocsin valószínűleg sérülés nem keletkezett.

A Rendőrség kéri mindazon személyek jelentkezését, akik valamilyen információval rendelkeznek a baleset bekövetkezésének körülményeiről, látták a balesetet, információt tudnak az okozó Suzuki gépkocsiról, valamit keressük azt a nőt is,  aki segített felállni a sérült gyalogosnak.

Azon személyek jelentkezését is várjuk, akik a cselekményt megelőzően láttak az adott útszakaszon ilyen típusú személygépkocsit közlekedni, és a jármű, vagy vezetőjének kilétével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik.

Jelentkezni lehet személyesen a Sárospataki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Sárospatak Rákóczi út 33/a), telefonon a 06-47/513-030-as, valamint munkaidőn kívül a 107-es hívószámon.

A Sárospataki Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…