2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A fiatalkorú késsel vetett végett a vitának

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 15 éves alacskai fiúval szemben.

Alacskán július 16-án a késő délutáni órákban előzetes szóváltást követően életveszélyesen megsebesítettek egy 20 éves fiatalembert. A sértett életét csak a gyors és még idejében érkező orvosi ellátás mentette meg.

A forró nyomos rendőri intézkedéseknek köszönhetően szinte azonnal sikerült elfogni a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves helyi fiút. A bűnügyi őrizetbe vett elkövetővel szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztéssel élt a fiatalkorú előzetes letartóztatására, amit a bíróság július 19-én elrendelt.
A fotó illusztráció
B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek