2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A Borsodi, a józan járművezetésért és a balesetmentes közlekedésért

A Borsodi, a józan járművezetésért és a balesetmentes közlekedésért

Annak érdekében, hogy az ünnepi időszakot ne árnyékolják be az ittas vezetés okozta balesetek, a cég felelős sörgyártóként idén is részt vesz a Pest és Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság húsvéti ellenőrző akciójában, és egy-egy doboz alkoholmentes sört ajánl fel azoknak, akik az ellenőrzés során mindenben megfeleltek a közlekedés szabályainak.
A húsvéti ünnepek alkalmával évek óta fokozott ellenőrzést végez az Országos Rendőr-főkapitányság ebben az időszakban, hogy kiszűrje az ittas vagy bódult járművezetőket és kerékpárosokat. A tavalyi évben több mint 30 ezer sofőrt ellenőrizek a rendőrök és idén is fokozott rendőri figyelem várható.

A gyártó számára kiemelten fontos a felelős alkoholfogyasztás hangsúlyozása, így már sokadszorra működik együtt a Pest és Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitánysággal a húsvéti akcióban. A két megyében a húsvéti hosszú hétvége alatt több helyszínen is Borsodi alkoholmentes sört kapnak ajándékba azok a sofőrök, akik a józan és szabálykövető közlekedés mellett teszik le a voksukat.

„Felelős sörgyártóként a józanságot díjazzuk az utakon. Ezért támogatjuk immár több éve helyi szinten a húsvéti akciót, és bízunk abban, hogy a rendőrséggel közösen most és a jövőben is hatékonyan fel tudjuk hívni a figyelmet a felelős alkoholfogyasztás és a balesetmentes közlekedés fontosságára” – mondta Petr Kovarik, a  Kft. ügyvezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek