2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A 43. hét káresetei

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 78 alkalommal riasztották, amiből 19 műszaki mentés volt.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó a Bőcs és Hernádnémeti közötti úton október 24-én.  A balesethez Miskolcról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. Az eset során az autó vezetője megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Összeütközött két személyautó Taktaharkány külterületén. A balesethez a szerencsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők elszállították.

Teljes terjedelmében égett egy családi ház Dámócon, október 27-én. A tüzet a sátoraljaújhelyi, a cigándi, valamint a kisvárdai hivatásos tűzoltók oltották el öt vízsugárral és kéziszerszámokkal. A beavatkozás során az egységek egy sértetlen propán-bután gázpalackot távolítottak el az ingatlanból. A káreset miatt az épület lakhatatlanná vált, a lakók elhelyezésében rokonaik nyújtottak segítséget.

Teljes terjedelmében égett egy vályogépítésű parasztház Mezőkeresztesen, a Batthyány utcában október 29-én. A káresethez a mezőkövesdi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. Az egységek három vízsugárral oltották el a tüzet. Az épület átvizsgálása során a tűzoltók két elhunytat találtak az ingatlanban. A tűz keletkezési okát vizsgálják a hatóságok.

Fotó: illusztráció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek