2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

700 – Közös szolgálat

Rendszeresen együttműködik a rendőrség és polgárőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A két szervezet munkatársai legutóbb Tarcalon láttak el közös szolgálati feladatokat.
A Szerencsi Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrsének munkatársai 2014. június 12-én közös szolgálatot láttak el Tarcalon a helyi polgárőr egyesület tagjaival. Az akció során az egyesület tulajdonában lévő mobil rendszámfelismerő és azonosító rendszert is használták. A közös tevékenység eredményeként több mint 700 gépjárművet ellenőriztek és a közúti forgalomból kiszűrtek egy személygépkocsit, aminek műszaki érvényessége lejárt. A járőrök a sofőrrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki.

 

A Tokaji Rendőrőrs a két szerv közötti együttműködésnek köszönhetően a jövőben is folyamatosan tervez hasonló jellegű szolgálatokat a polgárőrséggel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek