2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

48 perc

A rendőrök alig két óra alatt azonosították, majd elfogták azt a tolvajt, aki egy putnoki kisboltban ellopta egy idős nő pénztárcáját a benne lévő pár ezer forinttal együtt.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse D. Noémi 27 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. május 25-én 14 óra 10 perckor egy putnoki élelmiszerboltban pénztárcát tulajdonított el egy idős nőtől.

A bejelentést követő rendőri intézkedések eredményeként két órán belül azonosították, elfogták és a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható D. Noémi 27 éves putnoki lakost. A terhelt gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek