2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Találat az útszélén – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Találat az útszélén – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 31-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Találat az útszélén

Az M3-as autópályán Hejőkürtnél vonták ellenőrzés alá a rendőrök azt a személygépkocsit, amiben mintegy 100 kilogramm vágott dohányt találtak. A jármű vezetője és utasa nem tudta a termék eredetét igazolni, állításuk szerint a dohányt az út szélén találták. Az Emődi Autópálya Alosztály járőrei értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársait. A 22 éves budapesti férfival és debreceni utasával szemben nagyobb értékre elkövetett orgazdaság miatt indul büntetőeljárás.

Esti garázda

Az esti órákban az egyik miskolci szórakozóhely teraszán egy ittas férfi hangoskodott másokat megbotránkoztatva. A vele szemben intézkedő rendőröket is szidalmazta. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított fiatalembert garázdaság miatt szabálysértési őrizetbe vette a hatóság.

Elesett a motoros

Az elmúlt huszonnégy órában megyénk útjain egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt Bükkábrány és Mezőnyárád közötti útszakaszon. Egy motoros nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, így elesett. A balesetet a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vizsgálja.  

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…