2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Személygépkocsi szántotta fel a földet: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Személygépkocsi szántotta fel a földet: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 19-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
Személygépkocsi szántotta fel a földet
Az elmúlt 24 órában megyénk útjain egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, és három anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A délutáni órákban egy személygépkocsi vezetője Sajószentpéter és Dusnokpuszta között haladt, amikor egy balra ívelő kanyarba nem az út és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott be. Ennek következtében a jármű lecsúszott a pályáról és az út melletti szántóföldön többször megpördülve állt meg. Az eset során a jármű vezetője, egy 32 éves edelényi férfi könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a megszokásból való vezetés a megváltozott időjárási viszonyoknál nem jó megoldás! Esőben, ködben jobban csúsznak a kerekek, megnő a féktávolság és a megcsúszás veszélye fenyeget. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!  A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Félbemaradt bokros teendők

Ittas és agresszív férfi kiabált az Ózdi Rendőrkapitányság épületében. A 34 éves férfi a többszöri felszólítás ellenére sem hagyott fel viselkedésével, ezért őt a hatóság garázdaság miatt szabálysértési őrizetbe vette.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei kuncsaftjával érték tetten azt a 22 éves nőt, aki a Fonoda utca mögötti bokros területen nyújtotta szexuális szolgáltatásait alkalmi partnerének. A szabálysértési őrizetbe vett test munkással szemben tiltott kéjelgés miatt indult eljárás, míg a miskolci férfinak szexuális szolgáltatás elfogadásának szabálysértése miatt kell majd felelnie.

Nagy erőkkel keresik az eltűnt túrázót

A délutáni órákban és az éjszaka folyamán rendőrök, polgárőrök, tűzoltók és más mentőcsoportok keresték azt a 31 éves kazincbarcikai férfit, aki túrázni indult és nem tért haza a megbeszélt időre. A mintegy félszáz főt számláló kutatócsoport hajnali egy órakor, az időjárási és rossz látási körülmények miatt felfüggesztette a keresést, hogy a reggeli órákban újra kezdhessék.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek