2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Róka „vitte” árokba: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Róka „vitte” árokba: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 18-án lopás miatt három, garázdaság elkövetésért egy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.
Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Róka „vitte” árokba

A rendelkezésre álló adatok szerint  a 3-as számú főúton egy személygépkocsi Budapest irányából haladt Miskolc felé, amikor a sofőr elmondása szerint az útra tévedt egy róka. A vezető az ütközés elkerülése érdekében félre rántotta a kormányt, aminek következtében a jármű megcsúszott, majd a vízelvezető árokban felborulva állt meg. A biztonsági övet nem használó sofőrt sérülései ellátására a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A közlekedési baleset körülményeit a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel azok ellenőrzése során az alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…