2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

„24” –Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés.

Megyénk útjain szeptember 14-én három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ebből kettő súlyos sérülésekkel járt. Az eseteket a Miskolci és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség az esetek kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

A rendőrség pénteken többek között bolti tolvajokat, garázdákat, rendzavarókat vett szabálysértési őrizetbe, illetve egy tardi férfivel szemben hozott ideiglenes távoltartó határozatot a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság. Ittas vezetés miatt egy vezetői engedélyt vettek el a helyszínen egy személygépkocsi vezetőjétől.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek