2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” –Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 31-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában kilenc főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül, gyorsított eljárásban egy személyt garázdaság, egy férfit távoltartás szabályainak megszegése, illetve hét elkövetőt lopás miatt állítanak bíróság elé.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral végződő ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Húsvéti ünnepekhez kapcsolódóan a Rendőrség a közlekedők biztonsága és az ittas vezetők kiszűrése érdekében fokozottan ellenőriz az utakon 2013. március 25. és április 1. között.

A korábbi évek tapasztalatai alapján a Húsvéti ünnepek ideje alatt közútjainkon a forgalom megnövekszik. Erre az időszakra az is jellemző, hogy az átlagosnál többen hagyják figyelmen kívül az alkoholfogyasztás melletti járművezetés veszélyeit. A rendőrség kiemelten kezeli az ittas állapotban közlekedők, az agresszív, szabályszegő gépjárművezetők ellenőrzését, kivonását a közlekedésből. A fokozott rendőri jelenléttel a hatóság a közlekedési balesetek megelőzésére, a közlekedők biztonságérzetének növelésére és a zavartalan közlekedés biztosítására törekszik.

Kellemes és józan Húsvéti Ünnepeket, balesetmentes közlekedést kívánunk!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…