2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 28-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt huszonnégy órában a Miskolci Rendőrkapitányság két bolti tolvajt, az Edelényi Rendőrkapitányság négy, a Sárospataki Rendőrkapitányság három, még a Szerencsi és az Ózdi Rendőrkapitányság egy-egy fatolvajt vett szabálysértési őrizetbe, lopás miatt. A miskolci rendőrök továbbá egy fém tolvajt állítottak elő és vettek szabálysértési őrizetbe. A 42 éves helyi férfi az elmúlt napokban több miskolci közintézmény bejárata elől összesen nyolc vas lábkaparót tulajdonított el. Az elkövető beazonosítását követően, a házkutatás során az eltulajdonított szerkezeteket a rendőrök lefoglalták.

Az Encsi Rendőrkapitányság Gönci Rendőrőrsére érkezett bejelentés, miszerint az egyik helyi buszmegálló oldaláról a fatáblákat egy férfi leszerelte és kerékpárján elvitte. A járőrök az elkövető lakásán házkutatást tartottak, melynek során az eltulajdonított fatáblák előkerültek.  A rendőrség a 60 éves helyi férfit lopás miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénk útjain 2013. január 28-án egy közlekedési baleset történt, melynek során ketten könnyebben megsérültek. Anyagi káros ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

Este 8 óra körüli időben Miskolcon a Kiss Ernő utcán közlekedett Skoda típusú személygépkocsijával egy 42 éves helyi nő. Haladása közben a belső forgalmi sávban a Vasgyári út irányába tartva, balra kis ívben szándékozott kanyarodni az üzemanyag töltő állomás felé. Ennek során nem biztosított elhaladási elsőbbséget a külső forgalmi sávban a belváros irányába haladó autósnak, minek következtében frontálisan összeütköztek. A baleset következtében a vétlen autós és a Skoda férfi utasa könnyebb sérüléseket szenvedtek. A járművek egy villanyoszlopot kidöntöttek, aminek a vezetéke leszakadt. A helyszínelés és a veszélyelhárítás idejére a négy sávos utat a rendőrség lezárta.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…