2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 14-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
A megye rendőri szervei lopás miatt tizennégy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Tizenkét elkövetővel szemben falopás, még két személlyel szemben bolti lopás miatt intézkedtek a járőrök.

Egy szolgálaton kívüli rendőr ért tetten és tartott vissza Tiszakeszi külterületén falopás közben két helyi fiatalembert. A 21 és 15 éves tolvajok a gát melletti erdős részről szándékoztak engedély nélkül fát kivágni és eltulajdonítani. A kiértesített járőrök az elkövetőeket előállították, a rendőrség mindkettőjüket lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette.

Megyénk útjain 2013. január 14-én egy könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Ormosbánya felől Rudabánya irányába közlekedett Suzuki személygépkocsijával egy 40 éves szőlősardói asszony. Haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, melynek következtében a havas, latyakos úttesten megcsúszott, megpördült, áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő Daewooszemélygépkocsival. A baleset következtében a Daewoo 37 éves kazincbarcikai, szintén női sofőrje 8 napon belül gyógyuló fej és mellkas sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…