2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 13-án is több esetben történt rendőri intézkedés.
A megye rendőri szervei lopás miatt kilenc főt vettek szabálysértési őrizetbe. Nyolc elkövetővel szemben falopás, még egy személlyel szemben bolti lopás miatt intézkedtek a járőrök.
Egy 27 éves férfit az egyik nagyáruház biztonsági őre érte tetten lopáson. Az elkövető egy kiló kávét rejtett szatyrába, majd megpróbálta azt fizetés nélkül kivinni a boltból. A kiértesített járőrök a férfit előállították, tettéért a Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette.

Megyénk útjain 2013. január 13-án nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés kettő esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…