2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 13-án is több esetben történt rendőri intézkedés.
A megye rendőri szervei lopás miatt kilenc főt vettek szabálysértési őrizetbe. Nyolc elkövetővel szemben falopás, még egy személlyel szemben bolti lopás miatt intézkedtek a járőrök.
Egy 27 éves férfit az egyik nagyáruház biztonsági őre érte tetten lopáson. Az elkövető egy kiló kávét rejtett szatyrába, majd megpróbálta azt fizetés nélkül kivinni a boltból. A kiértesített járőrök a férfit előállították, tettéért a Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette.

Megyénk útjain 2013. január 13-án nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés kettő esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

„Csak ott akartam aludni…”
Az encsi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy magánlaksértésen tetten ért férfit. Magánlaksértés miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapit…

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…