2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 12-én is több esetben történt rendőri intézkedés. A megye rendőri szervei lopás miatt két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Gönci Rendőrőrs járőrei tetten értek egy 56 éves helyi férfit, amint a település külterületén éppen fát vágott, engedély nélkül. A fa-tolvajt a rendőrök az Encsi Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra az egyik helyi nagyáruházból érkezett bejelentés, miszerint ott lopás történt. Egy helyi, 42 éves férfi egy üveg bort rejtett a kabátja alá, majd fizetés nélkül akart az üzletből távozni. A tolvajt a biztonsági őr érte tetten. A kiértesített járőrök az elkövetőt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénk útjain 2013. január 12-én nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés kettő esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

„Csak ott akartam aludni…”
Az encsi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy magánlaksértésen tetten ért férfit. Magánlaksértés miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapit…

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…