2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A megye rendőri szervei lopás miatt tizenkét főt vettek szabálysértési őrizetbe. Miskolcon és Edelényben egy-egy, Tiszaújvárosban kettő, még Szerencsen négy fatolvajt, illetve Miskolcon három, Ózdon pedig egy bolti-tolvajt állítottak elő a járőrök.

Az Encsi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai Csenyéte külterületén, egy erdőrészen tetten értek három férfit és egy nőt, amint éppen frissen kitermelt akácfát szállítottak. A társaság nem rendelkezett engedéllyel a fa kitermelésére. Ezért a rendőrök a tüzelőt lefoglalták, a tolvajokat pedig előállították. Az Encsi Rendőrkapitányság mind a négy elkövetőt szabálysértési őrizetbe vette, illetve az eltulajdonított tűzifát a sértettnek visszaszolgáltatták.

Miskolc egyik nagyáruházában két férfi öt rúd szalámit kísérelt meg eltulajdonítani. Egyikük a termékeket a ruházatába rejtette, miközben társa a nála lévő bevásárló kosárral és a testével takarta a cselekményét. Az üzlet biztonsági őre azonban tetten érte őket. A kiértesített rendőrök az elkövetőeket előállították és mindkettőjüket szabálysértési őrizetbe vették lopás miatt.

Két nőt tiltott kéjelgés miatt állítottak elő a miskolci rendőrjárőrök. Mindketten a város belterületén, védett övezetben az arra haladó gépjárművek vezetőinek kínálták anyagi juttatás ellenében szexuális szolgáltatásaikat. Az örömlányokat a rendőrök tetten érték és szabálysértési őrizetbe vették őket.

Megyénk útjain nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…