2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A megye rendőri szervei lopás miatt tizenkét főt vettek szabálysértési őrizetbe. Miskolcon és Edelényben egy-egy, Tiszaújvárosban kettő, még Szerencsen négy fatolvajt, illetve Miskolcon három, Ózdon pedig egy bolti-tolvajt állítottak elő a járőrök.

Az Encsi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai Csenyéte külterületén, egy erdőrészen tetten értek három férfit és egy nőt, amint éppen frissen kitermelt akácfát szállítottak. A társaság nem rendelkezett engedéllyel a fa kitermelésére. Ezért a rendőrök a tüzelőt lefoglalták, a tolvajokat pedig előállították. Az Encsi Rendőrkapitányság mind a négy elkövetőt szabálysértési őrizetbe vette, illetve az eltulajdonított tűzifát a sértettnek visszaszolgáltatták.

Miskolc egyik nagyáruházában két férfi öt rúd szalámit kísérelt meg eltulajdonítani. Egyikük a termékeket a ruházatába rejtette, miközben társa a nála lévő bevásárló kosárral és a testével takarta a cselekményét. Az üzlet biztonsági őre azonban tetten érte őket. A kiértesített rendőrök az elkövetőeket előállították és mindkettőjüket szabálysértési őrizetbe vették lopás miatt.

Két nőt tiltott kéjelgés miatt állítottak elő a miskolci rendőrjárőrök. Mindketten a város belterületén, védett övezetben az arra haladó gépjárművek vezetőinek kínálták anyagi juttatás ellenében szexuális szolgáltatásaikat. Az örömlányokat a rendőrök tetten érték és szabálysértési őrizetbe vették őket.

Megyénk útjain nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…