2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 8-án is több esetben történt rendőri intézkedés.
A megye rendőri szervei lopás miatt 6 főt vettek szabálysértési őrizetbe. Sátoraljaújhelyen egy, Szerencsen kettő fa-tolvajt, még Miskolcon, Tiszaújvárosban és Ózdon egy-egy bolti-tolvajt állítottak elő a járőrök.

Vadna belterületén három fiatal autózott az éjszakai órákban. A kazincbarcikai rendőrjárőrök többszöri jelzésére volt csak hajlandó a sofőr megállni, de ezt követően megpróbált elszaladni társaival együtt a helyszínről.  Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a Lada típusú személygépkocsin lévő rendszám egy Zastava autóról származik. A 15 éves sofőr elmondta, hogy a rendszámot az édesapja gépkocsijáról szerelte le és helyezte fel a saját tulajdonában lévő Ladára. A továbbiakban az is bebizonyosodott, hogy a jármű semmiféle papírral nem rendelkezik, illetve a 15 éves sofőrnek nincs vezetői engedélye. A fiatal fiú nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, ugyanis már több alkalommal indult vele szemben eljárás ugyanezen cselekménye miatt, zsenge kora ellenére. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértése miatt a helyi fiatalembert szabálysértési őrizetbe vette, tettéért gyorsított eljárásban vonják felelősségre.

A Sárospataki Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 25 éves nyírbátori nőt. A fiatal lányt a rendőrjárőr érte tetten Sárospatak belterületén a 37-es számú főút körforgójánál, amint az ott közlekedők részére szexuális szolgáltatást kínált fel.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Hollóháza belterületén igazoltattak egy nőt és egy férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy mindketten szlovák állampolgárok, de nem rendelkeztek semmilyen személyazonosításra alkalmas, illetve a Magyarországon való jogszerű tartózkodást igazoló okmánnyal. Adataik megállapítását követően a hatóság velük szemben helyszíni bírságot szabott ki.

Megyénk útjain egy könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…