2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Mezőnagymihályon a tűzben, égett holttestet találtak-Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Mezőnagymihályon a tűzben, égett holttestet találtak-Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 17-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Mezőnagymihályon, egy lakatlan házban, a délutáni órákban eddig ismeretlen okból tűz ütött ki. A területet az oltás idejére a mezőkövesdi rendőrök biztosították, melyet követően a lakóépület átvizsgálása során a tűzoltók egy összeégett emberi testet találtak az egyik helyiségben. A személy kiléte, neme nem volt megállapítható, az elhalt azonosítása érdekében végzett tanúkutatás, adatgyűjtés ezidáig nem vezetett eredményre. A ház tulajdonosának elmondása szerint, néhány napja járt ott, de nem tapasztalta, hogy lakott vagy járt volna ott valaki. A tűzvizsgáló a közveszély okozását elsődlegesen kizárta. Az eset körülményeit a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében szakértő bevonásával vizsgálja.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt három főt vett szabálysértési őrizetbe. A férfiak, más-más miskolci üzletben alkoholos italt szándékoztak fizetés nélkül kivinni. Mindhármukat a biztonsági őrök érték tetten. A tolvajokat a rendőrjárőrök előállították és kezdeményezték az őrizetbe vett személyek gyorsított eljárásban történő felelősségre vonását.

Megyénk útjain 2012. december 17-én személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt, illetve hat anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, fagyos idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…