2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 2-án is több esetben történt rendőri intézkedés.
A Sárospataki Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 58 éves makkoshotykai férfit lopás miatt. A helyi mezőőr tett bejelentést, miszerint a település külterületén, az úgynevezett háztáji földeknél tetten érte az elkövetőt, amint éppen egy fenyőfát vágott ki kézi fűrésszel. A fenyő-tolvajt a rendőrök előállították.

Egy tiszaújvárosi nagyáruházból érkezett a bejelentés, miszerint egy hejőszalontai fiatalembert lopáson értek tetten. Az elkövető hajvasalót, két tábla csokoládét, valamint egy üveg szeszesitalt próbált meg eltulajdonítani. A tolvajjal szemben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság őrizetbe vétele mellett folytatja az eljárást.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain egy halálos és egy könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve két anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Felsőzsolca külterületén a 3-as számú főúton 2012. december 2-án, kora délután közlekedett Ford személygépkocsijával egy 64 éves szerencsi asszony, az M30- as autópálya irányából a 37-es számú főút felé. A nő járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, melynek következtében áttért a menetiránya szerinti szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött a 37-es számú főút irányából Miskolc felé haladó Opel személygépkocsival. A baleset következtében a vétlen autó vezetője, egy 26 éves miskolci nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek