2024. 09. 7. szombat

Regina
1 EUR 395 HUF
1 GBP 468 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 24-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Miskolci Rendőrkapitányság közveszély okozás kísérlete miatt indított eljárást, egy Hernádkakban történt tűzeset miatt. A délutáni órákban egy helyi férfi családi házát felgyújtotta. A kiérkező rendőrök látták a padlón fekvő embert, akit kihúztak, de a 46 éves házigazda életét már nem lehetett megmenteni. Az oltást követő szemle során a tűzszakértő megállapította, hogy az okozott tűz a szomszéd lakóépületeket közvetlenül fenyegette, annak átterjedését csak a tűzoltóság beavatkozása akadályozta meg.

Megtalálták azt a horgászt, aki még november 9-én esett a Hernád folyóba Megyaszónál. A férfi kutatására tett erőfeszítések november 24-én vezettek eredményre. A Spider Speciális Mentőcsoport tagjai a kutya jelzésére, a vízbeesés helyétől mintegy 300 méterre megtalálták a víz alatt lévő élettelen testet. A szemle során a szakértő kizárta az idegenkezűséget.

Őrizetesek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában fa- és kukoricatolvajokat vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség. Ezeken kívül személyi szabadságot korlátozó határozatot hozott a hatóság bolti tolvajokkal, garázdákkal szemben is.

A megye útjain az elmúlt nap egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek