2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 13-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Egy férfi tett bejelentést az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrsére, miszerint az egyik helyi bolt elől eltulajdonították a kerékpárját. Elmondta járműve különös ismertető jegyeit, valamint azt is, hogy látta a tolvajt, aki Aszaló felé kerekezett el. A károsulttal együtt a járőrök gépkocsiba ültettek a kétkerekű felkutatása érdekében. Még Szikszó belterületén jártak, amikor két biciklis jött velük szemben, és az egyik járműben felismerte sajátját a bejelentő.  A járőrök megállították a kerékpárost, aki elismerte a lopás tényét és visszaszolgáltatta a kétkerekűt. A tolvajjal szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki.

Az Ózdi Rendőrkapitányság garázdaság miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 45 éves helyi férfit, aki az egyik nagyáruház előtt, az oda be és kimenőkbe belekötött. A férfi szidalmazta a vásárlókat, magából kikelve kiabált és a rendőrjárőr jelenlétében is tovább folytatta jogsértő magatartását.

Bolti lopás miatt vett szabálysértési őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság egy 24 éves helyi fiatalembert. Az elkövető egy üveg italt és két dezodort rejtett ruházatába az egyik nagyáruházban. Ezt követően, mivel a biztonsági őr tetten érte, futva távozott volna a boltból, de elesett és még a nála lévő üveg is eltört.

Ugyanebből a nagyáruházból az esti órákban egy 21 éves fiatalember két rúd szalámit szándékozott fizetés nélkül a pénztáron keresztül kivinni úgy, hogy azt a kabátja alá rejtette. A tolvajt a biztonsági őr érte tetten. A Miskolci Rendőrkapitányság a tolvajt lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette.

Szirmabesenyő külterületén ért tetten a rendőrjárőr egy párt, ahol a nő pénzért nyújtott szexuális szolgáltatást. A 36 éves nőt a Miskolci Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés miatt szabálysértési őrizetbe vette. A férfival szemben a hatóság szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalma szabálysértés elkövetéséért helyszíni bírságot szabott ki.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain öt könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, három Miskolcon, egy-egy Ózdon és Encsen, illetve hat anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek pontos körülményeit a helyi rendőrkapitányságok vizsgálják.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…