2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 13-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Egy férfi tett bejelentést az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrsére, miszerint az egyik helyi bolt elől eltulajdonították a kerékpárját. Elmondta járműve különös ismertető jegyeit, valamint azt is, hogy látta a tolvajt, aki Aszaló felé kerekezett el. A károsulttal együtt a járőrök gépkocsiba ültettek a kétkerekű felkutatása érdekében. Még Szikszó belterületén jártak, amikor két biciklis jött velük szemben, és az egyik járműben felismerte sajátját a bejelentő.  A járőrök megállították a kerékpárost, aki elismerte a lopás tényét és visszaszolgáltatta a kétkerekűt. A tolvajjal szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki.

Az Ózdi Rendőrkapitányság garázdaság miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 45 éves helyi férfit, aki az egyik nagyáruház előtt, az oda be és kimenőkbe belekötött. A férfi szidalmazta a vásárlókat, magából kikelve kiabált és a rendőrjárőr jelenlétében is tovább folytatta jogsértő magatartását.

Bolti lopás miatt vett szabálysértési őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság egy 24 éves helyi fiatalembert. Az elkövető egy üveg italt és két dezodort rejtett ruházatába az egyik nagyáruházban. Ezt követően, mivel a biztonsági őr tetten érte, futva távozott volna a boltból, de elesett és még a nála lévő üveg is eltört.

Ugyanebből a nagyáruházból az esti órákban egy 21 éves fiatalember két rúd szalámit szándékozott fizetés nélkül a pénztáron keresztül kivinni úgy, hogy azt a kabátja alá rejtette. A tolvajt a biztonsági őr érte tetten. A Miskolci Rendőrkapitányság a tolvajt lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette.

Szirmabesenyő külterületén ért tetten a rendőrjárőr egy párt, ahol a nő pénzért nyújtott szexuális szolgáltatást. A 36 éves nőt a Miskolci Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés miatt szabálysértési őrizetbe vette. A férfival szemben a hatóság szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalma szabálysértés elkövetéséért helyszíni bírságot szabott ki.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain öt könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, három Miskolcon, egy-egy Ózdon és Encsen, illetve hat anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek pontos körülményeit a helyi rendőrkapitányságok vizsgálják.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek